Til salg

Large Combi

På denne side kan I læse mere om den nye Large Combi forening, som det nu er muligt at blive en del af.

Foreningen er endnu ikke stiftet, det bliver den, når vi har fundet 21 gode danske familier til foreningen.

Boligerne er ikke fundet endnu. Først samler vi 21 gode familier til foreningen, så stifter vi foreningen, og derefter begynder vi boligjagten på 5 unikke ferieboliger.

Vi glæder os til at komme i gang med at finde de helt rigtige boliger til familierne i den nye Large Combi forening.

Skagen - Tisvilde - Chamonix - Mallorca - Toscana

Med en feriebolig-del i den nye Large Combi bliver I direkte medejere (1/21) af 5 unikke ferieboliger på ovenstående destinationer. Boligerne er udelukkende ejet af de 21 familier i foreningen.

Pris pr. andel                               kr.    2.950.000,-
Mdl fællesudgift:                       kr.            4.475,-

Ferieboligerne i den nye Large Combi forening bliver i samme høje standard som alle øvrige boliger i de stiftede 21-5 foreninger.

Landvillaen i Toscana vil have 4 soveværelser og egen pool, de øvrige boliger vil have minimum 3 soveværelser.

Boligerne vil alle have en god beliggenhed i området. Nogle områder er det vigtigt at være kystnær, andre steder er det by eller landlige omgivelser der er vigtigt.
Alle boligerne skal leve op til vores skrappe krav om kvalitet, materialevalg, finish og udførelse.

Vi går meget op i beliggenhed, indretning og udtryk, og de fleste af vores boliger renoveres fra ende til anden, før vi er tilfredse på vores familiers vegne. Foreningen ender således med at have 5 håndplukkede og oftest nænsomt renoverede boliger med en stil, kvalitet og udtryk, som er blevet kendetegnet for 21-5 boliger.

Når foreningen bliver fuldtegnet og stiftet, skal I forvente at alle boliger er i brug indenfor 12-24 mdr.

Med eller uden hund?

Da vi åbnede for tilgang i vores første Nordic forening, åbnede vi faktisk to foreninger - en uden kæledyr, og en med mulighed for at medbringe sin hund. Det var den med hund, som blev stiftet først.

Nu gentager vi succesen.

Der er således reelt to åbne Large Combi foreninger her på siden - en med, og en uden hund.

Flere familier valgte at reservere en plads i begge foreninger, for på den måde at komme med i den først stiftede. Det kan man naturligvis også i denne forening.

Vi glæder os til at se hvilken forening der stiftes først - den med, eller den uden hund :-).

Med Large Combi får I utrolig meget for pengene

 

 

llustrationen viser at hvis I køber jeres egen feriebolig, får I en feriebolig som forhåbentligt modsvarer jeres investering.

Hvis I i stedet vælger at købe en 21-5 feriebolig-del i den nye Large Combi for samme beløb, får I medejerskab af og råderet over 5 ferieboliger. 5 boliger der i gennemsnit koster mere end 4 gange så meget som jeres investering.

Udgifterne ved at drive sin egen enkelte feriebolig er også noget højere, end det koster at være med i den nye Large Combi. Og så har vi slet ikke taget højde for al den tid administrationen af en enkelt feriebolig tager.

Hvis I gerne vil høre mere eller have yderligere materiale omkring denne forening, så udfyld nedenstående formular, og vi sender straks materiale til jer. I er naturligvis også altid velkomne til at ringe til os.

Vi glæder os til at stifte den nye Large Combi, og vi glæder os især til at finde og skabe nogle skønne ferieboliger til foreningens familier.

 

En 21-5 familie fortæller:

Jeg vil gerne modtage materiale om den nye Large Combi


Kontakt os i 21-5, hvis du gerne vil vide mere

Skriv til info@21-5.dk eller ring på 70 26 11 55