Velkommen til vores Black univers

Hvis 21-5 var et modehus, ville Black være vores HAUTE COUTURE afdeling.

Hvis 21-5 var et bådeværft, ville Black være vores CUSTOM afdeling.

Vores 21-5 BLACK foreninger tilpasses 100% individuelt både mht. antallet af familier og boliger, men også mht. destinationer. Black boliger er typisk af endnu højere kvalitet end vores "normale" 21-5 boliger. Det kan være svært at få øje på forskellene - især på distancen (billeder og videoer), men alle boligkøb handler om at gå på de rigtige kompromiser. I Black er der færre kompromisser.

Vi har foreløbigt stiftet tre BLACK foreninger:

Vi har stiftet to foreninger med formlen 1-1. En bolig - en familie. Boligerne blev fundet og tilpasset efter familiernes personlige præferencer og ønsker. Totalbudgetterne var på henholdsvis 30 og 35 mio kr.

 

Vi har stiftet en forening med formlen 10-4. Her er 10 familier sammen om 4 boliger i Sydeuropa. Hver andel blev oprindeligt erhvervet for 25 mio kr. Foreningen blev stiftet inden fuldtegning, boligkøbene er i gang, det er stadig muligt at komme med. Kontakt os, hvis denne forening kunne have familiens interesse.

Du har måske en ide til en Black forening, som du gerne selv vil være med i. Måske er I flere vennepar - eller en stor familie, som gerne vil have en helt særlig ejendom et sted, og gerne vil have vores hjælp til at finde og skabe den. 

Vi glæder os til at hjælpe flere familier på plads i vores Black univers .

Jeg vil gerne kontaktes vedr. Black


Kontakt os i 21-5, hvis du gerne vil vide mere

Skriv til info@21-5.dk eller ring på 70 26 11 55