Boligerne

Indretning

Vi har efterhånden skabt os en 21-5 stil, som er meget forskellig fra destination til destination. Stilen er hvert sted en god kombination af lokalt indspark samt vores skandinaviske design. Når det så er skrevet, er mange af vores møbler produceret især i Italien, men vi tager fint ejerskab på dem.

I Chamonix er det feks meget sten, træ og læder, hvor det på Mallorca er mere havet der inspirerer mht. farver og materialer.

Når ombygningen af en bolig skal projekteres og farvene lægges fast for fliser, gulve og vægge mm., begynder vi med at lave et moodboard. Ud fra det kan møblerne, tæpperne, lamperne mv. lægges fast, og Design og Indretning kan begynde at samle ting til boligen.

 

Møblerne kommer fra Bo-Tikken

Søren Rydahl fra Bo-Tikken leverer alle møblerne til vores boliger. 

Søren er med fra starten, når vi har købt vores boliger, som han besigtiger sammen med vores byggeteam. På den måde tænkes møblerne ind, allerede fra projekteringstidspunktet, det skaber de bedste resultater.

Sørens målsætning er at levere møbler, tæpper og belysning, som ikke lige kan købes længere nede ad gaden og som samtidig tilfører boligerne den rette patina og følelse af ‘hjem’. Det betyder bl.a., at:
- vi får skræddersyede møbler af eget design fra europæiske producenter.
- at vi benytter danske leverandører, som leverer møbler i rene og naturlige materialer, bl.a. vores senge som er specielt udviklet til varme og kolde destinationer i 21-5.
- at vi har vores helt egen lampeleverandør i Skotland, som kan levere lamper, som I ikke allerede har set hjemme hos naboen.
- at vi bruger tid på at finde gamle smukke møbler, som kan ombetrækkes og/eller restaureres og understøtte den lokale atmosfære på destinationerne. De gamle møbler indkøbes i det meste af Europa.

Vores møbelpolstrer  gennem 15 år bor på Bornholm og henter og bringer hver 14. dag.

Antikviteter køber vi på både danske og udenlandske auktioner.

Unika genstande og kuriositeter køber vi på udenlandske auktioner og antikvitets-markeder samt på indkøbsrejser  til lokale forhandlere.

Design og Indretning

Vores dygtige personer i Design og Indretning er helt specielle, for de har tryllestøv i lommerne!

Når Søren fra Bo-Tikken er færdig med at sætte møbler ind i vores boliger, er de boliger med møbler i. Men ikke hjem endnu. Så kommer vores dygtige team og spreder deres tryllestøv.

Tryllestøvet består af alt det, som gør en bolig til et hjem. Det er lige fra billeder på væggene til spil, yogamåtter og tægetænger, der hvor den slags giver mening.

Det er som at flytte hjemmefra hver eneste gang, og det er hårdt arbejde.

Design og Indretning er med fra projekteringstidspunktet for renoveringerne, for kun på den måde kan de planlægge og samle alt det, der skal gøre boligerne til hjem. Tingene samles og pakkes i Hørsholm, og køres ned sammen med møblerne, og de sidste ting købes lokalt.

Man føler sig straks hjemme i en 21-5 bolig, og det er især vores dygtige folk i Design og Indretning's fortjeneste. 

Levende boliger

Kender du fornemmelsen at komme til en lejebolig? Boligen er støvsuget for alt, rengøringen har taget alt hvad der måtte være tilbage fra sidste besøg, resten er blevet smidt ud.

21-5 boligerne er helt anderledes. Hver gang du kommer til en 21-5 bolig, som du har været i før, er det som du kun har været et kort øjeblik.

Når en 21-5 bolig går i drift, fyldes den op med ALT. Kaffe, vin, champagne, vasketaps til opvaskemaskinen, fryseposer, stanniol, pasta, ris, ketchup, og meget meget mere. Det eneste der ikke er at finde fra starten, er let fordærvelige varer. Der fyldes også op med vaskepulver, ekstra pærer, sæbe, shampoo, stearinlys osv. osv.

Når boligerne benyttes fylder ejerne selv op. Der skal altid være en ubrudt pakke af feks toiletpapir, så når man åbner den sidste pakke fra depotet (som der er i alle boliger), køber man en ny og sætter ind, inden man forlader boligen.

På den måde er boligerne altid meget velekviperede, og de føles meget hjemlige. Det er også en aftale blandt familierne, at de lader de sidste yoghurter, som de ikke fik åbnet og spist, lader dem blive i køleskabet til de næste. Reglen er, at man skal efterlade, hvad man selv gerne vil komme til. Hvis man så ikke ønsker at spise en anden families yoghurt, smider man den blot ud.
- dette naturligvis kun, hvis man kan se i bookingsystemet, at der snart kommer en familie, hvis ikke - så smider man det selvfølgelig selv ud.

Stemning og hygge

Nogle gange skal der ikke så meget til at sprede stemning og hygge, andre gange kræver boligerne lidt mere.

Uanset hvad boligen kræver, sørger Design- og Indretningsteamet for den rette mængde af "nips" og pyntegenstande.

Gummistøvler og tægetænger

Ud over at alle 21-5 boliger bliver til hjem med løsøre, pynt, spil og mange andre ting, skal boligerne også have en mængde praktiske genstande.

Det skal være sådan, at når man er i en 21-5 bolig, og man har brug for et eller andet, skal man tænke "DET har de søreme OGSÅ tænkt på".

Derfor er der også gummistøvler, tægetænger, værktøj, indkøbsnet og mange andre praktiske genstande, som man kan få brug for på en ferie.

Til salg:

Se her om der er forening åben for tilgang lige nu, som matcher jeres families drømme og behov

› Åbne ejerforeninger


Kontakt os i 21-5, hvis du gerne vil vide mere

Skriv til info@21-5.dk eller ring på 70 26 11 55