Konceptet

Mød nogle 21-5 familier

97,2% af vores ejerfamilier svarer at det er "sandsynligt" eller "meget sandsynligt" på spørgsmålet om de vil anbefale 21-5 til andre.

Bedre anbefaling kan vi ikke få.

TAK 🙏

Lea og Jesper, Rungsted

"Vi er meget glade for, at vi er gået med i 21-5.

Vores forening er relativt ny, og vi har derfor kun nået at være i to af de fem boliger, og de er helt fantastiske. Man føler sig hjemme fra det øjeblik man træder ind ad døren. Alt fungerer perfekt og boligerne er meget hyggelige, velindrettede og ligger samtidig helt optimalt. Det er med til at gøre det
hjemligt, at der altid er drikkevarer og lidt lækkerier når man ankommer.

Da vi ejer en anden bolig i udlandet, ved vi hvor meget administration, der er ved det.

Vi er vildt imponerede over hvor professionelle 21-5 er, og nyder at der bliver taget hånd om tingene. Det er klart bedre at eje feriebolig via 21-5, end at eje og passe det selv.

Næste år skal vi besøge alle fem boliger, det er booket, og vi glæder os
helt vildt."

Lea & Jesper Vissing, 21-5 familie

Hanne og Niels, Risskov

Vi købte os ind i 21-5 i starten af 2017, og har haft rådighed over de 5 skønne ferieboligheder i nogle år nu.

Vi fik 21-5 anbefalet af en anden ejer, en person som vi anser for at være meget kritisk, så det gav os tryghed.

Vi har tidligere sammen med 5 andre ejerfamilier i 20 år haft en feriebolig i Biot, tæt ved Antibes, men vi manglede den serviceorganisation som 21-5 har, det var et stort arbejde at passe det ene hus.

Den helt enestående service og support vi oplever fra organisationen bag 21-5, er det allerbedste ved vores engagement i de 5 ferieboliger.

Vi har en god baggrund for at vurdere og anerkende 21-5 konceptet og især supporten, da vi 22 år har ejet og drevet sommerhusudlejningsfirmaet Dansommer med mere en 5.000 private sommerhuse i Nordeuropa.  

Hanne og Niels Nymark, 21-5 familie

Mette og Jørgen, Smørum

"Vi er ikke bare tilfredse men aldeles begejstrede over vores køb af 21-5.

Den professionelle måde som 21-5 teamet forvandler de indkøbte ejendomme til charmerende ferieboliger har været spændende at følge.

Vi har haft såvel familie som venner med og alle har været meget begejstrede over boligerne og 21-5 konceptet som sådan.

En stor tak til hele “21-5 familien” for et helt igennem positivt forløb."

Mette Høier og Jørgen Nielsen, 21-5 familie

Marlene og René, Nykøbing Falster

”At blive en del af 21-5 har for været en fantastisk beslutning af flere grunde.

Vi kan holde ferie på 5 fantastiske lokationer i nogle utroligt lækre omgivelser, hvor man føler sig hjemme i det øjeblik man åbner hoveddøren. På alle stederne er der så meget at opleve, at hver enkelt ferie er unik, og så oplever vi et helt fantastisk serviceniveau – når noget i boligerne er i stykker eller problemer opstår, er hjælpen kun et telefonkald væk.

At vi så yderligere kan give venner og familie en super god oplevelse med en uge i vores boliger, er bare et yderligere fantastisk privilegie.”

Marlene Bendix Jensen og René Birk Jensen, 21-5 familie

Helle og Claus, Nordhavn

”Som ejere i DK21, har vi 5 dejlige ejendomme. De danner hver især rammen om nogle fantastiske ferier af forskellig art, hvad end det er gourmet hygge i Barcelona, smuk natur og fantastiske skiture for både øvede og mindre øvede i Chamonix, sol og pool eller strand på Mallorca, Toscana eller Sydfrankrig med fantastisk mad og vin samt dejlige og venlige lokale.

21-5 har formået at finde nogle fantastiske boliger samt indrette dem med respekt for såvel det nostalgiske, lokale udtryk og moderne fornødenheder samt så de er lækre og indbydende for os ejere. Man skal blot pakke og tage af sted…

Det er fantastisk! Den bedste investering i livsværdi, som vi har gjort længe. 😉”  

Helle og Claus Karup Rasmussen, 21-5 familie

Carin og Per, Kværndrup

Tidligere lejede vi ferieboliger i Sydeuropa, og brugte meget tid på at finde det helt rigtige. De var sjældent helt som forventet.

Vi er super glade for at være kommet med i DK21 hvor vi er medejere af 5 lækre boliger, hvor alt bare er i orden.

Konceptet fungerer super godt.

Carin og Per Nicolaisen, 21-5 familie

Sandie og Bo, Næstved

Vi har valgt at investere i 21-5, fordi det skaber så meget glæde og forventning for os selv, vores famile og venner.
Det er en sikker investering der kommer igen på så mange måder. 
Vi har en stor familie og regner med at 21-5’s nøje udvalgte ejendomme bliver samlingspunkter for os resten af livet. 
Processen fra dannelsen af foreningen, renoveringen, de første besøg i hver ejendom har været ubeskrivelig. 

Det er en følelse af at være en del af noget større, men samtidig bevare sin egen frihed og privatliv.  Vi føler os straks hjemme efter få minutter i vores fælles ejendomme og nyder faktisk at andre har den samme oplevelse på andre tidspunkter. Skal der laves større investeringer gør det en forskel at vi har et rutineret hold og 20 andre familier at gøre det sammen med.

Det er andelsbevægelse, deleøkonomi, stordriftsfordele og individuel frihed i et og samme koncept. At man ejer boliger i Spanien, Frankrig og Italien giver et specielt tilhørsforhold, man sætter sig ind i landet og området på en måde man ikke oplever som almindelig turist. Følelsen af at man kommer tilbage til samme sted gør en afgørende forskel.

I disse CO2 fokuserede tider er det rart at tænke på at vore ejendomme bruges ca. 70 procent af tiden, og ikke bare ligger ubrugte hen. 

Vi kan varmt anbefale 21-5 konceptet, her er lidt til enhver smag, familie størrelse og livsfase. 

Sandie Rosenkilde og Bo Theilgaard, 21-5 familie 

Heidi og Jan, Charlottenlund

“21-5 er den mest klimavenlige feriehusinvestering.

I stedet for at 21 familier køber 21 adresser og bruger dem 20% af tiden, og samtidig har besvær med at leje det ud, er 21-5 lige modsat.

21 familier bruger 5 adresser 80% af tiden.

Det er den bedste udnyttelse af ressourcerne og vi elsker alle vores adresser, som har den bedste beliggenhed rundt om i Europa, og er smukt indrettet lige efter vores smag.“

Heidi og Jan Kauffmann, 21-5 familie

Anne og Peter, Værløse

Vores forventninger til det fantastiske koncept er blevet mere end indfriet og vi er superglade for vores skønne boliger på de 5 meget forskellige lokationer.

I boligerne er der kælet for selv den mindste detalje, og vi føler os ”hjemme” fra det øjeblik vi ankommer. 21-5 tager sig af al praktikken, så vi kan nyde det i fulde drag.

 Anne og Peter Wennevold, 21-5 familie

Gitte og Claus, Aarhus

Vi elsker at komme i vores 5 boliger...

Vi var i færd med at købe et hus i Frankrig, da vi stiftede bekendtskab med 21-5. I stedet for et hus i Frankrig, kunne vi både få et hus i Frankrig + 4 andre fantastiske feriedestinationer - så det blev vores valg.

Nu har vi så 5 boliger placeret de dejlige steder i Europa, med sol, strand, bjerg, storby og italiensk landsbyidyl. Vi har alle muligheder; strand, vandreture, ski og vi har mulighed for at invitere familien og venner med.

Det er en drøm at komme til en er smukt indrettet feriebolig, som har alt det man behøver - og selvom vi er flere til at deles om boligen, føles den altid hjemlig at komme til. Vi glæder os over at kunne komme tilbage igen og igen og finde flere små finurlige steder og udflugter, som gør at vi føler et tilhørsforhold til stedet.

Gitte Vesterskov og Claus Jensen, 21-5 familie

Christine og Jakob, Værløse

"Vi havde igennem nogle år diskuteret muligheden for at købe en (golf)lejlighed på Costa del Sol eller et hyggeligt Fransk/Italiensk landhus med jord og oliven træer. Men vi kunne ikke få forretningsmodellen til at hænge sammen: Kun ét sted at holde ferie, vedligehold, udlejning, rengøring, advokater og ejendomsmæglere etc.

Med 21-5 fandt vi den rigtige løsning på vores ønsker og behov.

Nu 2 år efter har vi ikke fortrudt ét sekund. Vi har fået 5 helt fantastiske boliger, som vi alle har besøgt. Fra hjertet i Barcelona med de små gader og hyggelige barer, til ski i Chamonix og stilheden og den storslået udsigt og natur i Toscana og Nice-bjergene. Vi nyder hvert eneste sekund og glæder os hver gang til vi skal afsted igen. I samme sekund vi træder ind ad døren, føler vi os hjemme i vores flotte, hjemmelige og meget hyggeligt indrettede boliger.

Og mindst ligeså dejligt er det, at have 21-5 som partner i alt omkring boligerne – også nu hvor de er i ”drift”!"

Christine og Jakob Møller-Jensen, 21-5 familie

Birgitte og Bjarne, Hørsholm

Tænk at være medejer af 5 fantastiske boliger uden at have besvær med opsyn, rengøring, vedligehold osv - det er luksus!  Det kan kun lade sig gøre, fordi hele 21-5 konceptet og 21-5 teamet er gennemsyret af kvalitet.

Det er en stor fornøjelse at kunne feriere med børn, børnebørn, øvrig familie samt venner i de fantastiske boliger, der alle er smagfuldt indrettet.

Vi føler os priviligeret!

Birgitte og Bjarne Tvilde, 21-5 familie

Alyce og Bo, Allerød

Vores investering i 21-5 er den bedste vi nogensinde har gjort, og en der glæder os hver dag. 

Vi er nogle af dem, som aldrig plejede at tage tilbage til det samme sted to gange, men efter vi har fået vores 5 fantastiske boliger har vi fundet ud af at det er rigtigt rart at komme tilbage til disse.

Alle boliger er fantastiske på hver deres måde, og det giver en helt anden ro på ferien når man kender området, og boligen har alt hvad man har brug for, så det er,  som at komme hjem. Vi skal heller ikke opleve alt i området på én ferie, for vi ved jo vi kommer tilbage igen. 

Det der også gør ferierne så dejlige og nemme er supporten fra 21-5. De er altid hurtige til at få afhjulpet hvad der måtte være af små udfordringer, og er altid meget venlige og professionelle. 

Vi glæder os til vores næste ferie.  

Alyce og Bo Hartvigsen, 21-5 familie

Lisa og Hemming, Odense

”Vi meldte os ind i en 21-5 forening af flere forskellige årsager. Vi ville gerne have mulighed for forskellige typer ferie i Europa: daseferie, byferie, aktiv ferie mv. Vi ville også gerne have mulighed for at tage vore børn og øvrige familie med engang i mellem og give dem mulighed for at tage af sted på egen hånd.

Tilsammen opfylder alle boligerne i DK16 disse formål; beliggenhederne er super, boligerne har alle tænkelige bekvemmeligheder for både store og små, og man færdes hjemmevant i dem fra første dag.

Vi er også glade for, at der generelt bliver passet godt på vores fælles boliger og ikke mindst, at supporten altid er søde og hjælpsomme.

Vi ser altid frem til den næste ferie!”

Lisa Hagen og Hemming Van, 21-5 familie

Trine og Johnni, Skanderborg

”Vores 21-5 ferieboliger bidrager med en masse frihedsglæde og samlingsværdi for hele familien! Vi har 5 lækre boliger, beliggende på unikke destinationer, som vi kan besøge gang på gang, uden at løbe tør for nye oplevelsesmuligheder.

Vi inviterer ofte venner og familie med, og derved får vi en masse unikke kvalitetsoplevelser sammen med vores nærmeste, som vi som familie sætter rigtig meget pris på.”

Trine og Johnni Schou Sundgaard, 21-5 familie

Tina og Lars, Smørum

Til vores store glæde har vores medejerskab af 21-5 DK16 Large levet fuldt op til vores på forhånd ganske store forventninger... 5 unikke perler - professionelt og dygtigt renoveret og smagfuldt indrettet.

Nu hvor vi har været i alle 5 boliger mindst en gang, føler vi os straks hjemme, hver gang vi ankommer og vi oplever ingen “spildtid”,  idet vi nu kender nærområderne mht restauranter, indkøbsmuligheder, udflugtsmål etc. 

Vi taler ofte om, hvilken en af vores boliger, som er vores favorit - og vores konklusion er næsten altid, at det er et umuligt valg....

Tina og Lars Jespersen, 21-5 familie 

Marianne og Johnny, Aalborg

Konceptet er godt - der er tænkt på alt. Vi skal nærmest ikke tænke på noget. Vi skal bare nyde det - alt det praktiske “bøvl” er der taget hånd om.

Boligernes standard er fantastisk - vi har følt os hjemme lige fra starten. 

21-5 har indgående kendskab til destinationer samt processen med at forvandle boligerne til højt niveau. Det er svært at opnå som enkeltperson.

Destinationerne er gode - nemme at komme til. Alsidighed i forhold  til formålet med ferien.”

Marianne og Johnny Jensen, 21-5 familie

Henriette og Erik, Vejle

”Når vi ankommer til en af vores 21-5 ferieboliger, så føler vi os hjemme med det samme, vi kommer ind ad døren. Alle fem boliger har hver sin unikke charme og beliggenhed, så det er derfor en ny og dejlig oplevelse hver gang.

Vi nyder at boligerne er smagfulde og godt indrettede, så de både matcher det lokale område, og det enkle skandinaviske. Samtidigt er det en fornøjelse at tingene altid fungerer, og hele tiden holdes i orden gennem 21-5. For os giver det stor mening at dele investeringen med andre, og samtidig opleve at det er vores helt egen sammen med familie og venner.

Vi kan klart anbefale andre at være med i 21-5”.

Henriette & Erik Lauridsen, 21-5 familie

Lotte og Mikkel, Limhamn

At være medejere i en 21-5 forening har til fulde levet op til vores forventninger, og vi har haft mange skønne oplevelser allerede de første to år. Det eneste problem er at vi mangler nogle flere ferieuger 😊

Det mest imponerende (og dejlige) set med vores briller er, hvordan det er lykkedes at skabe 5 hjem uden, at der er en eneste personlig ejendel i dem. Det er bare SÅ fedt at låse døren op og føle, at det er fuldstændig som man kunne ønske (og meget bedre end det selv ville have kunnet lykkes os at indrette det).

Vi har fået 5 skønne sommerhuse på absolut luksusniveau. 

Lotte og Mikkel Vejlgaard, 21-5 familie

Charlotte og Claus, Greve

"21-5 har været den bedste investering hos os og vores lille familie.

Sommerferierne er vi af sted sammen, men resten af året er der fri leg. Her tager vi af sted sammen eller hver for sig med venner. Hver gang vi og vores 3 piger besøger én af vores 5 fantastiske ferieboliger er det nyt og spændende og på samme tid utrolig trygt, hjemligt og rart.

21-5 er helt klart den perfekte familie-investering."

Charlotte og Claus Voglhofer, 21-5 familie

 

Læs evt. interview med Charlotte og Claus, hvor de beretter om deres oplevelser med foreningen, deres boliger samt os i 21-5 - tryk her

Bente og Jesper, Ry

"Vi har været med i 21-5 siden 2015 og nyder i fulde drag alle destinationer og de nøje udvalgte og restaurerede boliger, som 21-5 har fundet og passer på for os, som var det deres egne. Den omsorg 21-5 drager for vores boliger - og for os som ejere - er helt fantastisk.

Det giver tryghed i hverdagen, at vi er mange, der deler boligerne, og at de bliver brugt. Når vi er på ferie, er boligen som vores andet hjem - rent, pænt og helt som vi forlod den sidst. Destinationen er kendt, men altid med masser af nye steder at udforske."

Bente og Jesper Toth Mouritzen, 21-5 familie

Birgitte og Kim, Frederiksberg

”Det bedste for os ved 21-5 er, at vi nu ejer 5 fantastiske boliger de dejligste steder i Europa, som både giver os sol og strand, ski, vandreture, storby, og landlig idyl, noget som vi aldrig kunne komme i nærheden af alene. Boliger som ikke bare lejes, eller er timeshare, men faktisk er vores. Steder vi kan komme tilbage igen og igen, og med tiden lære området og mulighederne rigtig godt at kende at kende.”

Birgitte Møs og Kim Jørgensen, 21-5 familie

Læs evt. interview med Birgitte og Kim, hvor de fortæller om deres ejerskab i deres forening - tryk her

Annette og Niels, Nyborg

"For os er det helt specielle ved 21-5, at vi for den samme pris som et almindeligt dansk sommerhus, bliver medejere af 5 fantastiske boliger med helt unikke beliggenheder 5 forskellige steder i verden. Vi føler os hjemme og at det er vores boliger, hver gang vi er på ferie, og så har vi intet besvær, sammenlignet med hvis det kun var os selv, som skulle passe det hele."

 

Annette Banke og Niels Hermansen, 21-5 familie

 

Læs evt. interview med Annette og Niels, hvor de fortæller om deres medejerskab i deres forening - tryk her 

Bente og Per, Ramløse

 

"At deltage i en 21-5 forening er helt klart en af de bedste beslutninger, vi nogensinde har truffet! Det har bragt os glæde og forventninger, fra den dag vi skrev under. Og det bringer os glæde i det daglige, bare at tænke på de 5 fantastiske boliger, vi nu er medejere af. Og så er der naturligvis en endnu større glæde forbundet med, at planlægge den næste ferie til et af VORES hjem i udlandet. Det er 5 vildt lækre destinationer, 5 super skønne boliger, og vi er 5 vildt begejstrede familiemedlemmer!"

 

Per og Bente Drifte, 21-5 familie

 

Læs evt. interview med Bente og Per, hvor de fortæller om deres ejerskab i deres forening - tryk her

Lene og Danny, Dragør

"Vi søgte længe efter vores egen bolig i Italien og Frankrig, uden at finde den rette løsning til prisen. Med 21-5 har vi fået en langt højere standard 5 forskellige steder i verden - med langt større ferie fleksibilitet og intet besvær"

Lene og Danny Feltmann Espersen, 21-5 familie

Læs evt. interview med Lene og Danny, hvor de fortæller om deres ejerskab i deres forening - tryk her

Nille og Bo, Assens

"Vi hørte første gang om 21-5 konceptet fra nogle gode venner, som havde læst en artikel … Vi blev straks fyr og flamme og få uger senere, sad vi til kaffemøde i Fredericia med Anders og Laila. De og resten af 21-5 organisationen har med deres superengagerede, knalddygtige og altid nærværende varme, gjort købet af 5 helt unikke og skjønherlige boliger til en pragtfuld forkælelsesgave til os selv og vore børn. Dertil kommer organisationens fremragende indsigt i de forskellige destinationers udfordringer og muligheder. Det skaber stor og vigtig tryghed. De venner der oprindelig strøede dette guldkorn ud over middagsbordet - har siden købt i foreningen efter os - og vi glæder os over i fremtiden at kunne mødes i et af vore spændende 21-5 hjem, hvor beliggenhed, indretning, support og medansvar på imponerende måde går rigtig smukt hånd i hånd."

Pernille og Bo Strønæs Steffensen, 21-5 familie

Bente og Sven, Rungsted Kyst

"Er så imponeret over den entusiasme og dygtighed, vi har mødt hos 21-5 teamet. At gå med i 21-5 DK2 er den bedste beslutning, vi har taget i mange år."

Bente Holmgaard og Sven Carlsen, 21-5 familie

Bente og Sven har siden meldt sig til endnu en 21-5 forening, så de har snart 10 ferieboliger, som hele familien kan nyde.

 

Læs evt. artikel med Bente og Sven, hvor de beretter om deres deltagelse i deres forening - tryk her

Helle og Carl, Odense

"Vi solgte vores feriehus i Frankrig for at prøve noget nyt. Valget faldt på 21-5, hvis koncept passer os godt: Glæden ved at komme ”hjem” til et sted vi kender, og fraværet af de besværligheder der altid følger med at eje fast ejendom i udlandet. Vi er imponerede af 21-5’s evne til at virkeliggøre konceptet. 21-5 formår at være både faglige, kreative og tilgængelige, og vi føler os altid taget godt hånd om."

Helle Ploug Hansen & Carl Vad Jensen, 21-5 familie

Berit og Leif, Lyngby

"Vi er meget glade for at være med i 21-5.  Der er tale om meget velbeliggende, hyggelige og virkelig lækre boliger, og som vi nyder at tage familie og venner med til. Vi oplever desuden et meget højt serviceniveau fra 21-5 organisationen - uanset hvem man taler med. Vi har ingen bekymringer, da 21-5 klarer problemerne. Desuden har anskaffelsesprisen været attraktiv, og indtil videre har det vist sig også at være en rigtig god investering."

Berit Grønne og Leif Nørgaard, 21-5 familie

Gitte og Jan, Aabybro

"Vi blev allerede i 2010 introduceret til 21-5 konceptet, men vi syntes på det tidspunkt, at det lød lidt for godt til at være sandt, og som nordjyde vil man jo godt lige se om det nu også bliver til noget - Det gjorde det - og i 2016 besluttede vi at gå med i DK 11, hvilket vi bestemt ikke har fortrudt.

Kendetegnet for 21-5 er et godt gennemarbejdet koncept, en særlig evne til at vælge de rette boliger og efterfølgende klargøre disse til et meget attraktivt niveau, og sidst men ikke mindst har vi oplevet en meget serviceorienteret organisation når der opstår spørgsmål eller behov for assistance.

Gitte og Jan Vestergaard Olsen, 21-5 familie

Jan og Gitte har efterfølgende solgt deres andel i DK11 Grande, og skiftet den ud med en andel i en Large samt en Nordic forening i 21-5.

Helle og Bjarne, Helsinge

"Vi er utroligt glade for hele 21 5 konceptet, særligt fordi boligerne bliver brugt og ikke står tomme mange uger om året. Det giver os en stor tilfredsstillelse, at vi er en del af et fællesskab som udnytter ressourcerne sammen. Og så føler vi, at det er vores bolig, når vi er der, og vi syntes det er fantastisk, at der er kaffe, vand, vin og forbrugsvare i boligen når vi ankommer, som er med til at gøre det til vores hjem. Det havde ikke været muligt for os hverken, at købe eller vedligeholde m.m. en eller flere boliger i udlandet, hvis ikke vi var en del af 21 5 familien. Vi er vilde med vores boliger og 21 5 konceptet, men pas på, du bliver hurtigt midtpunktet til den næste familiemiddag, når først du er en del af 21 5."

Helle Stjernstrøm og Bjarne Dyrberg Olsen, 21-5 familie

Birgitte og Per, København

"Det er fantastisk at have 5 ekstra ”hjem”, hvor vi bare elsker at komme ned. Hver gang nyder vi genkendelsen af det hele – vi ved lige, hvor slagteren og bageren ligger, hvilken restaurant vi skal besøge igen, eller hvor løbeturen går hen. Og selv om vi tager af sted så ofte, som vi kan, når vi også at savne vores dejlige huse og lejligheder."

Birgitte Wisborg og Per Andreasen, 21-5 familie

Pernille, Humlebæk

"Det giver så meget mening for mig, at kunne dele ferieboliger med min familie og venner, og ud over det at dele boligerne med andre ligesindede familier. 21-5 køber boliger skønne steder, og indretter dem meget smagfuldt og gennemtænkt. Dette kombineret med at det hele understøttes af en professionel og og venlig administration, gør at 21-5 er det optimale feriekoncept for mig." 

 

Pernille Foss, 21-5'er

Tine og Morten, Slagelse
"Et sandt eventyr for os. Vi har drømt om en feriebolig i udlandet - nu har vi fået FEM"

 

Tine og Morten Gaardboe, 21-5 familie

 

Læs evt. artikel med familien Gaardboe, hvor de beretter om deres deltagelse i deres forening - tryk her

Ingrid og Klaus, Birkerød

"Vi har fået 5 dejlige boliger på 5 fantastiske steder, som vi kan dele med vores børn, familie og venner. Sammen med de øvrige medlemmer af foreningen har vi fået boliger af en kvalitet som langt overstiger hvad vi kunne have fået hver for sig. Vi nyder at 21-5 tager sig at det praktiske og glæder os over at boligerne faktisk bliver brugt en stor del af året. Det var naturligvis en stor beslutning at træde ind i foreningen, men 21-5 har hele vejen igennem leveret hvad de har lovet, med gode valg af boliger, professionelt drevne istandsættelsesprojekter og udstrakt service i alle forhold. 21-5 har til fulde levet op til vores høje forventninger!"

 

Ingrid og Klaus Harbo, 21-5 familie

Helle og Jesper, Charlottenlund

"Vi har, det som om vi kommer hjem, hver gang vi er i en af boligerne. Vi har alle glæderne og fornøjelserne ved at have bolig i udlandet, uden at skulle tænke på alt besværet. De enkelte boliger har overgået vores forventninger, de er velbeliggende og smagfuldt indrettede. Teamet bag 21-5 er strålende, og hvis der er problemer hjælper supporten os med det samme. Vi er en meget glad og tilfreds 21-5 familie."

Helle Busck og Jesper Toft Fensvig, 21-5 familie

Ninna-Marie og Michael, Hornslet

"Efter år med rigtig mange rejser til destinationer i det meste af verden, er det fantastisk nu at have vores egne små perler, og at kunne opleve dem med familie og venner på alle tider af året. Vi er superglade for vores 5 enestående boliger rundt omkring i Europa og det at opleve årstidernes skiften, og udforske de mange aktiviteter samt rigtigt komme under huden på den lokale kultur, sætter vi stor pris på."

Ninna-Marie og Michael Høgedal, 21-5 familie

Elisabeth og Kurt, Morud (Fyn)

”HVOR VAR DET GODT AT VI SAGDE JA!
Vi sidder i skrivende stund i vores landhus i Toscana, ser ud over husets vinmark, nyder et glas rødvin af egen avl fra sidste år, og fryder os over at vi trodsede vores bekymringer og sagde ja til dette enestående koncept som 21-5 er.
Vi har i de sidste tre år kunne glæde os selv, vores børn og venner med mange herlige henholdsvis skiferier, storbyferier og badeferier  i vores 5 skønne ferieboliger. Her føler vi os hjemme, føler at det er vores og kan bare nyde det fra den dag vi ankommer. Og det ikke at skulle bekymre sig om praktiske ting vedrørende boligerne hverken når vi er der, eller når vi ikke er der, er ren luksus. I de tre år vi har været med har tingene forløbet fuldstændigt problemfrit takket være
Laila, Anders og et enestående hjælpsomt og professionelt team i 21-5.

Alle vores bekymringer er gjort til skamme og vi har ikke et eneste sekund fortrudt at vi sagde ja, og kan kun anbefale andre at gøre det samme”.

Elisabeth Hesseldahl Konyher og Kurt Hesseldahl Christensen, 21-5 familie

Gitte og Hans, Odense

"SKEPTISKE?? Det var vi... Men 21-5 har levet helt og aldeles op til det de lovede - og lidt mere til. Det er et fantastisk koncept, vi kan kun anbefale det til alle, som ønsker 5 velbeliggende og velindrettede boliger i udlandet"

 

Gitte og Hans Gøtke, 21-5 familie

Lise og Jacob, Solrød Strand

”Vores forventninger var meget høje, da vi besluttede os til at sige ja til 21-5 konceptet. De er alle blevet indfriet og meget mere til. Vi nyder at have 5 boliger, hvor vi ingen bekymringer har. Vi har fået 5 boliger, som hver især er en perle. Beliggenheden er fantastisk, indretningen sidder lige i skabet og det hele fungerer bare som det skal.

Et stort plus er det skønne team bag 21-5, som altid er søde, engagerede og utrolig professionelle”.

 

Lise og Jacob Struckmann, 21-5 familie

Familien Borch, Farum

"Vi har været vilde med idéen lige fra starten, og vi er SÅ glade for, at vi aldrig fik købt vores eget hus i Provence - Der her er 5 gange så godt og uden al besværet!"

 

Familien Borch, 21-5 familie

Bidda og Jens, Nærum

"Vi er så glade for, at vi valgte at gå med i 21-5. Boligernes indretning og beliggenhed er helt i top, og de er alle nemme at komme til. Vi holder af ideen om at dele boliger med andre, det giver mening i forhold til både investeringen men ikke mindst anvendelsen. Vi har jo alle et relativt begrænset behov for ferier, i forhold til feks. selv at have vores egen feriebolig, som ville stå tom det meste af året. Vi var bekymrede for om administrationen af vores boliger kunne leve op til det forventede, og der må vi bare sige, at det gør de - og mere til. 21-5 har opbygget en solid administrationsafdeling, som vi har kunnet følge opbygningen af på tætteste hold, og de er 100% professionelle og meget effektive. Vi anbefaler 21-5 til alle der gerne vil høre om det".

 

Bidda Rolin og Jens Løjmand, 21-5 familie

Ulla og Jørgen, Greve

"Med 21-5 bliver vi ejere af 5 fantastiske ferieboliger på 5 af de skønneste steder i Europa - en livsdrøm er gået i opfyldelse for os!"

 

Ulla Vedel & Jørgen Kejlberg, 21-5 familie

Marianne og Jan, Holbæk

"Vi er super glade for være med i 21-5, og vi nyder følelsen af at "komme hjem" hver gang vi besøger boligerne."

Marianne og Jan Thomassen, 21-5 familie

Jette og John, Tølløse

"Vi har længe drømt om en lejlighed i Paris. Derfor er det en fantastisk følelse, at slendre ned ad "vores gade" med de mange specialbutikker med vin, ost, grøntsager, frisk brød og slagtervarer. Når vi træder ud af gadedøren, er der flere Michelin restauranter i gåafstand, og når vi så samtidig har fået fire andre ferieboliger i bonus, har virkeligheden overhalet drømmen."


Jette Karin Olsson og John Ryding Olsson, 21-5 familie

 

Læs evt. interview med Jette og John, hvor de beretter om deres oplevelser ved at være med i deres forening - tryk her

Gitte og Jens, Rungsted Kyst

"21-5 giver os alle de muligheder, vi kunne drømme om - helt uden besvær og bekymringer"

 

Gitte og Jens Høgh Christensen, 21-5 familie

Sissel og Tomasz, København

"Vi har igennem mange år drøftet om vi skulle købe en feriebolig i udlandet - skulle det være i Frankrig, Italien eller Spanien?? Vi var ikke i stand til at træffe et valg, og fik aldrig købt noget....men så kom 21-5 pludselig ind i billedet og det gav os en mulighed for at få alle vore ønsker opfyldt på én gang - all in one - med dejlige boliger i by og på land i alle 3 lande - på et fantastisk højt og supercharmerende niveau. Boligerne er valgt med enestående omhu og er gennemrenoverede i flot design og finish - helt ned til mindste detalje."

 

Sissel Vorstrup og Tomasz Jerzy Goldman, 21-5 familie

Tine og Carsten (Boje), Albertslund

"At træde ind i en af vores boliger, er som at komme hjem. Alle boliger er indrettet hyggeligt, smagfuldt og faktisk også eksklusivt uden at virke overgjort, og så er de placeret på særdeles unikke adresser, som alle oser af atmosfære og har en skøn udsigt."

Tine og Carsten Boje Larsen, 21-5 familie

Susanne og Snæbjörn, Espergærde

"Vi var straks klar over, at 21-5 var noget for os, vi elsker at rejse og er glade for det tilhørsforhold egen bolig giver. Boligerne har oversteget alle vores forventninger, konceptet fungerer perfekt og vi er utrolig glade for at være med."

 

Susanne Torpe og Snæbjörn Arngrimsson, 21-5 familie

Kirsten og Peter, Hørsholm

”At være medejer i 21-5, har for os vist sig at være en ønskerejse. Vi besøger 1 bolig ad gangen, vi bliver begejstrede, og med en vis stolthed vender vi gang på gang tilbage, for virkeligt at nyde rammerne, samt få smag for det lokale og omgivelserne. Vi oplever samtidigt en herlig ansvarlighed fra såvel 21-5 som fra de dejlige mennesker, vi har lært at kende, og som vi deler boligerne med. Alt i alt en ”pakke” vi kun kan anbefale”.

 

Kirsten og Peter Thimmer, 21-5 familie

Rune, London

"Fantastisk koncept og professionelt udført i praksis af hele holdet i 21-5"

Rune Sanbeck, 21-5'er

Lotte og David, Tikøb

"Vi har ikke lyst til at være bundet til et enkelt sted, i 21-5 har vi friheden til at vælge, og vi har alle en ejers glæder, men ingen af en ejers forpligtelser - det er genialt"

 

Lotte og David Holm, 21-5 familie

Tine og Elo, Værløse

"Vi har aldrig fortrudt, at vi er gået med i 21-5. Vi har fået meget mere, end vi havde forventet på forhånd. Tak til hele holdet for en super service i alle mulige og umulige situationer. Vi kan kun varmt anbefale konceptet"

 

Tine Sahlgren og Elo Nisted, 21-5 familie

Lise og Jesper, Værløse

"De 5 ferieboliger i foreningen har vidt forskellige temaer, de dækker derfor perfekt vores families behov for - byferie, solferie, vandreferie og skiferie"

 

Lise og Jesper Nerlov, 21-5 familie

Pernille og Torben, København

"Vi holder meget af at være med i vores forening. Boligerne er meget forskellige, og der er stor diversitet i destinationerne, hvilket gør at det er meget forskellige ferier, vi kommer på. Destinationerne er valgt, så der er stor fleksibilitet i forhold til at komme dertil, så man ikke er låst til få afgange eller specifikke tidspunkter for afrejse. Vores boliger har vist sig at være mindst lige så gode som forventet, kvaliteten af indretningen både mht. stil og praktik er meget høj. Beliggenhederne er samtidig helt i top. Vi har ganske enkelt følelsen af at boligerne er vores egne - både når vi er på ferie, men også når vi sidder hjemme, og tænker på dem, vi ser jo aldrig de andre familier, når vi er af sted. Det skønne ved det hele er, at vi ikke har alt bøvlet, som følger med, det klarer 21-5. Det har været - og er stadig en skøn rejse, at være med i foreningen, og vi er glade for, at vi tog beslutningen om at gå med".

 

Pernille Almdal og Torben Kristensen, 21-5 familie

Jesper, Frederiksberg

"Det er helt specielt at kunne glæde venner og familie med ferier i de dejlige boliger og skønne steder. Jeg tænker, at det må være fantastisk for holdet bag 21-5, at have SÅ tilfredse kunder. Jeg tror, at dette bliver meget udbredt!”

 

Jesper Søgaard, 21-5'er

Inger-Marie og Klaus, Køge

"Med vores investering i 21-5 har vi fået omkring 10 ferie-uger om året i 5 meget forskellige ferieboliger, som alle er særdeles hyggeligt indrettet. Vi har boliger til enhver årstid – fra skihytten i Chamonix over ”vingården” i Toscana til den hyggelige lejlighed i Paris, som er spændende hele året rundt. Vi deler ugerne med vore børn, som også er vilde med konceptet."

Inger-Marie og Klaus Bahn Frederiksen, 21-5 familie

Sanne og Per, Solrød Strand

"21-5 konceptet virker, alle vores forventninger er indfriet, og så er det jo fantastisk at kunne blive medejere af 5 skønne ejendomme i udlandet. Teamet i 21-5 er engageret og meget professionelle. Foreningen DK14 har oplevet at tage en skøn lejlighed i brug i Barcelona. Huset på Mallorca er tilsvarende sat i stand og efterlader en fantastisk ramme for en super ferie. Nu venter Chamonix, Toscana og byhuset i Sydfrankrig at blive færdiggjort med 21-5´s dygtige håndværkere og ikke mindst Jazz teamet, som giver boligen sjæl og charme. Tingene spiller og det kan kun anbefales."

Sanne Thyregod Hansen og Per Karup Rasmussen, 21-5 familie

Henriette og Niels Christian, Hørsholm

"Vi glæder os hver gang til at tage afsted. Det er spændende, velindrettede og superhyggelige boliger, hvor vi føler os hjemme. 

Godt koncept, hvor vi ikke skal tænke alt for meget selv. 

Også rart at vi kan dele herlighederne med andre. I bookingperioderne går vores børn meget op i, hvor mange points vi har tilbage …"

Henriette Büll og Niels Christian Bang Jespersen, 21-5 familie

Jette og Arne, Bagsværd

"Vores forventninger til hele 21-5 konceptet er til fulde blevet indfriet. Hver eneste gang vi besøger vores huse/lejligheder, føler vi os hjemme, fra det øjeblik vi låser os ind. Hver gang har vi tænkt, at nu kan det da ikke blive bedre, men alligevel er vi blevet positivt overrasket igen og igen.

Hele setup’et fungerer upåklageligt og kontakten til de respektive teams hos 21-5 forløber smidigt og enkelt. Stor tak til hele 21-5 holdet."

Jette Hermann og Arne Grünfeld Pedersen, 21-5 familie

Niels, Gl. Holte

"Variationen i boligerne, destinationerne og dermed oplevelserne er helt unikke" 

 

Niels Korsholm, 21-5'er

Pia og Claus, Herlev

"Vi stødte på 21-5 via en artikel i et magasin, tog kontakt til dem og fik aftalt et kaffemøde hvor alt blev forklaret. 2017 blev første år hvor vi besøgte to af vores fem boliger, og vi glædede os meget til at udvide bekendtskabet sammen med familie og venner. 21-5 forstår til fulde at arbejde professionelt og samtidig opretholde en familiær tone."

Pia og Claus Johansen, 21-5 familie
 

Mette og Peter, Køge

"Efter købet af vores andel i 21-5 DK7 tæller vi altid ned til næste rejse, når vi står i lufthavnen og er på vej hjem.

Om det er aktiv ferie, storbyferie eller afslapning, så er alle 5 destinationer velindrettede og meget rummelige. Man opfatter hurtig boligerne som ens egne, selvom man deler det med 20 andre fantastiske familier."

Mette og Peter Gybel, 21-5 familie

Kit og Magnus, Stenløse

"Konceptet passer perfekt til os - vi har altid været glade for at rejse i Sydeuropa og var begyndt at vende tilbage til de samme steder. Så da vi hørte om 21-5, og havde mødt teamet bag, var vi ikke et øjeblik i tvivl, vi SKULLE være med. Og det er en af de bedste beslutninger vi nogensinde har taget, et topprofessionelt team, der kæler for enhver detalje, skaber tryghed i processerne og bare har sans for kvalitet.

Alt er bare så godt ...... We just LOVE it!" 

Kit Ervolder og Magnus Andresen, 21-5 familie

Pernille og Thomas, Greve

"Lige fra vi første gang hørte om 21-5, har vi været begejstrede for konceptet. Det er en dejlig tanke at kunne lære fem spændende steder i Europa at kende i dybden. Vi har ikke på noget tidspunkt fortrudt, at vi valgte at blive en del af DK10. Destinationerne passer perfekt til os - en god blanding af skønne naturomgivelser og pulserende storbyliv. Og med topbeliggenhed for alle boligernes vedkommende.

Vi diskuterer flittigt, hvilket sted der mon bliver vores favorit, selvom vi endnu ikke har holdt ferie i alle boligerne. Vi har indtil videre besøgt Chamonix, Mallorca og Barcelona, og vi følte os hjemme alle tre steder fra det øjeblik, vi trådte ind ad døren. 21-5 formår hver gang at skabe den helt rigtige stemning i boligerne, og vi kunne ikke ønske os indretningen anderledes. Et ekstra plus er, at vi aldrig kommer til en tom lejlighed. Der er altid lidt godter i skaberne og drikkevarer på køl.

Tak for fem skønne perler!"

Pernille Højvig Hansen og Thomas Bastkjær Hansen, 21-5 familie

Kathrine, København

 

"At være med i 21-5’s koncept er én af de bedste investeringer, jeg har gjort mig ;)"

Kathrine Juul Hansen, 21-5'er

 

Se video med Kathrine: link

 


Kontakt os i 21-5, hvis du gerne vil vide mere

Skriv til info@21-5.dk eller ring på 70 26 11 55