Om os

Siden vi i 2008 fik ideen til 21-5, har vi arbejdet målrettet på at indfri vores 21-5 familiers høje forventninger.

Vi arbejder hver dag ud fra vores værdier for at opfylde vores mål: 

Vores værdier

- vi udfordrer status quo
- vi er personlige og har det sjovt
- vi er entusiastiske og dybt passionerede omkring det vi gør
- vi er ordentlige og vælger altid den rigtige vej

Vores værdier er ikke bare noget som står i en manual eller på en tavle, og aldrig bliver efterlevet. Alle de beslutninger vi træffer - både for vores foreninger og for os selv, træffer vi ud fra vores værdier.

Vores værdier er noget vi hver dag gør og er.

Vi opfylder drømme og skaber livsglæde

Målet for os er at opfylde drømmene om dejlige ferier i unikke ferieboliger, for på den måde at forøge livsglæden hos vores 21-5 familier.

Intet gør os derfor mere lykkelige, end når vores 21-5 familier skriver til os og fortæller om deres oplevelser i boligerne og områderne, og om hvordan medejerskabet i foreningen har en positiv indflydelse på deres liv.

Vi når vores mål ved at holde fast i og udelukkende arbejde ud fra vores værdier.

Vi er meget taknemmelige og også meget privilegerede over hver dag at arbejde med noget, som bringer så meget glæde og livskvalitet for vores familier i foreningerne. 

4 Børsen gazeller i træk

Vores mål er ikke at blive store, bare for at blive store. Vi vil gerne blive store, men vores mål er, at familierne i alle kommende 21-5 foreninger, er nøjagtig lige så glade og tilfredse, som alle de familier vi har i vores foreninger nu.

 

Vi er meget taknemmelige for vores 4 Børsen gazeller i træk, og med det opnået status som marathon gazelle.

TAK til alle familierne i vores foreninger 🙏

Vi fik i 2019 HBH Fondens markedsføringspris

Vi var  meget overraskede, da vi i sommeren 2019 blev kontaktet af HBH Fonden. Vi var med i opløbet til at modtage markedsføringsprisen 2019, da Fonden var blevet opmærksomme på vores koncept og vores måde at kommunikere på. 

Vi laver al vores markedsføring selv, og vi skriver selv alle vores tekster. Det var derfor med meget stor ydmyghed, at vi i efteråret modtag prisen ved overrækkelse på CBS.

Prisen gives i samarbejde med CBS, og begrundelsen til at netop 21-5 fik prisen i 2019 var:

”Det er en virksomhed, som kombinerer deleøkonomi, ferie og boliginvesteringer, der løber med årets markedsføringspris. 21-5 er en dansk virksomhed, der i løbet af det seneste årti har markeret sig i Danmark med et koncept om ferieboliger. 21 familier køber 5 ferieboliger sammen, deraf navnet. Virksomheden gør det så godt, at den nu er på vej til Norge, Sverige og senere Tyskland, og vinder HBH-prisen 2019, som uddeles på CBS af rektor Nikolaj Malchow-Møller.

- 21-5 et er glimrende eksempel på en virksomhed, der har grebet én af tidens stærke tendenser, nemlig deleøkonomi, og i kombination med en dyb faglig indsigt har skabt en ny forretningsmodel, der giver både kunder og virksomhed et udbytte, siger Nikolaj Malchow-Møller."

HBH-prisen er stiftet af HBH Fonden og uddeles hvert år i samarbejde med CBS. Bag HBH står nu afdøde Henrik Bødtcher-Hansen, som kort tid efter 2. verdenskrigs afslutning etablerede et firma der med kreativ og moderne markedsføring gjorde navnet HBH kendt for salg af el-artikler i Danmark.

Prisen gives i dag til en person, virksomhed eller organisation, som blandt andet "i sin markedsføring af et produkt eller en idé har gjort sig særligt bemærket via en gennemtænkt analyse og kreativ strategi", og lektor Mogens Bjerre udtaler om dette års modtager:

"- 21-5 viser, at deleøkonomi kan bruges inden for mange flere områder, end vi har set indtil videre. Den service 21-5 tilbyder, betyder at ferieboliger bliver brugt oftere, at de lokale handlende øger deres indtægt, og at familierne har mulighed for at vælge mellem flere rejsemål. Det er win-win-win, siger Mogens Bjerre og tilføjer, at 21-5 indtil videre har stiftet mere end 28 foreninger med hver 21 familier og investeret i ejendomme for mere end 1 mia. kr.”

TAK til HBH Fonden og CBS for overhovedet at tænke på os til prisen. 


Kontakt os i 21-5, hvis du gerne vil vide mere

Skriv til info@21-5.dk eller ring på 70 26 11 55