Hvad er 21-5?

Vi samler 21 danske familier i det vi kalder en ejerforening, som sammen ejer 5 skønne ferieboliger rundt om i verden.

Først designer vi foreningerne med destinationer, boligstørrelser og priser, derefter finder vi de 21 familier, som alle mødes første gang på et stiftende møde. Først efter mødet, hvor man har haft mulighed for at se hvem de andre 20 familier er, betaler alle familier ind på deres fælleskonto i foreningen. Herefter påbegyndes udsøgning af de 5 boliger. Ofte har vi tyvstartet, og har måske flere boliger i kikkerten, men det er ikke altid. Boligerne er således ikke købt på forhånd, men findes og købes efter alle har mødt hinanden og efter alle har betalt.

I en 21-5 forening kan I således blive medejere af ikke mindre end 5 ferieboliger rundt om i verden. I indgår i ejerskabet sammen med 20 andre familier, som I deler alle udgifter samt benyttelsen af boligerne med.

Hver familie/person ejer sin egen (1/21) del af hver af de fem boliger.

I 21-5 tager vi os af alt det besværlige lige fra at finde de helt rigtige boliger, forhandle dem på plads og købe dem, sætte dem i stand, møblere dem for til sidst at gøre dem klar til brug for hver ejerforenings familier. Derefter fortsætter 21-5 som administratorer af foreningerne samt boligerne, og sørger for at alting bliver håndteret lige fra assistance til afholdelse af den årlige generalforsamling til poolcleaning, rengøring i boligerne, havearbejde og meget meget mere.

Ejerforeningerne er reguleret med et omfattende sæt vedtægter, som sikrer at alt går som det skal. Går det ikke som det skal, kan en familie - som ikke betaler sine fællesudgifter, eller på anden måde groft misligholder sine forpligtelser, blive smidt ud af foreningen af de øvrige familier. Hele setup'et er designet, så det giver mest mulig tryghed for alle, både juridisk, skattemæssigt og økonomisk, og alt er helt åbent og transparent for alle.Booking af boligerne sker via et brugervenligt online bookingsystem. Systemet er designet, så der ikke er kapløb om de mest attraktive ferieuger, booking foregår helt stille og roligt, så man ikke favoriserer dem, som er hurtigst på tasterne.

Hver familie har i snit 12 uger i boligerne hvert år, hvilket er mere, end de fleste kan nå at benytte. Flere 21-5 familier har derfor stor glæde af at udlåne boligerne - især til sin nære familie. Det er ikke tilladt at udleje og opnå indtægt via boligerne. Familierne i vores stiftede foreninger booker i snit 8-10 uger hvert år, hvilket også giver god plads i kalenderen til at booke spontane ferier og ophold.

Læs mere om hvordan det hele er bygget op - klik her

Til salg:

Se her om der er forening åben for tilgang lige nu, som matcher jeres families drømme og behov

› Åbne ejerforeninger


Kontakt os i 21-5, hvis du gerne vil vide mere

Skriv til info@21-5.dk eller ring på 70 26 11 55