Stor erfaring giver bedre boliger

Vi har gennem de sidste 10 år købt over 200 ferieboliger til vores foreninger. Vi har derfor uden sammenligning det absolut mest erfarne team i Danmark til dette, måske endda i hele Europa.

En ting er købe ejendomskomplekser med mange boliger i, en anden ting er at håndplukke og udvælge de boliger, som allerbedst kan opfylde drømmene for vores 21-5 familier.

En ting er at finde boligerne, en anden er at købe dem til de helt rigtige priser, og sidst men ikke mindst, at omdanne dem til indbydende feriehjem til vores familier. Over 150 boliger har nu været igennem vores ”Property Development” team. Vi har renoveret, bygget om og bygget helt op fra grunden. Solid erfaring står i dag bag de flotte resultater, dem får man glæde af som 21-5 familie.

Sandsynligheden for at får bedre boliger i en 21-5 forening, end hvis I selv skulle gøre det hele, er derfor meget stor.   

21-5 tager sig af alt besværet

Ejerskabet i en 21-5 forening er let og ubesværet. Vi tager os af alt det besværlige, det eneste I som familie skal fokusere på, er at planlægge og holde nogle dejlige ferier i jeres skønne boliger.

Når man har fast ejendom – uanset hvor i verden, vil der altid ske uforudsete ting. Et vandrør springer læk, et tag bliver utæt, en kloak bliver tilstoppet, et toilet løber osv osv.

Vi tager os af ALT

Problemerne forsvinder ikke i en 21-5 bolig, men I har os til at fixe dem.

 

Meget mere for pengene

I alt sin enkelthed giver det simpelthen rigtig god mening, at flere familier går sammen og ejer flere ferieboliger sammen, i stedet for at hver familie køber sin egen feriebolig.

Langt de fleste privatejede ferieboliger, som ikke lejes ud, står tomme det meste af året. Mange ferieboliger bliver således kun benyttet i meget få uger hvert år, det syntes vi er et stort ressourcespild.

Ved at gå sammen om at eje, får man samtidig meget mere for pengene. De seneste år er deleøkonomien kommet på dagsordenen, og det giver mening i mange henseender, og især når det drejer sig om sådan noget som ferieboliger, som vi jo alle kun benytter en relativ lille del året.

Hør mere om 21-5 - eventuelt kom med på vores næste åbningsmøde, læs mere om vores åbningsmøder - her

Til salg:

Se her om der er forening åben for tilgang lige nu, som matcher jeres families drømme og behov

› Åbne ejerforeninger


Kontakt os i 21-5, hvis du gerne vil vide mere

Skriv til info@21-5.dk eller ring på 70 26 11 55