Hvorfor 21-5?

I alt sin enkelthed giver det simpelthen rigtig god mening, at flere familier går sammen og ejer flere ferieboliger sammen, i stedet for at hver familie køber sin egen feriebolig.

Langt de fleste privatejede ferieboliger, som ikke lejes ud, står tomme det meste af året. Mange ferieboliger bliver således kun benyttet i meget få uger hvert år, det syntes vi er et stort ressourcespild.

Ved at gå sammen flere familier om flere boliger, udnyttes boligerne langt mere, hvilket boligerne har godt af, og det har nærmiljøet - herunder de lokale handlende også godt af, det giver en større aktivitet lokalt. 

Ved at gå sammen om at eje, får man samtidig meget mere mere for pengene. De seneste år er deleøkonomien kommet på dagsordenen, og det giver mening i mange henseender, og især når det drejer sig om ferieboliger, som vi jo alle kun benytter en meget lille del året.

I tilgift gør vi i 21-5 ejerskabet let og ubesværet, da vi tager os af alt det besværlige, det eneste I som familie skal fokusere på, er at planlægge og holde nogle dejlige ferier i jeres skønne boliger.

Ud over at 21-5 giver mening i relation til benyttelsen af boligerne, da vi jo ikke kan være på ferie hele tiden, giver 21-5 især også mening mht. økonomien.

I en 21-5 forening får I meget mere for jeres penge.

Vælger I feks. at investere lidt over 2 mio kroner, finder I en feriebolig, der forhåbentlig modsvarer jeres investering.

Vælger I derimod, at bruge pengene på en 21-5 feriebolig-del, får I ikke bare råderet og ejerskab til én feriebolig, der modsvarer jeres investering, men I får hele 5 ferieboliger, der hver især er mere end 4 gange så meget værd som jeres investering.

Det giver bare rigtig god mening for mange familier.

21-5 - Plads til kærlighed

Til salg:

Se her om der er forening åben for tilgang lige nu, som matcher jeres families drømme og behov

› Åbne ejerforeninger


Kontakt os i 21-5, hvis du gerne vil vide mere

Skriv til info@21-5.dk eller ring på 70 26 11 55