Til salg

Grande

På denne side kan I læse mere om den nye Grande forening.

Foreningen er stiftet.

Vi åbner en ny Grande inden længe.

Toscana - Sydfrankrig - Chamonix - Mallorca - Sydspanien

Med en feriebolig-del i den nye Grande bliver I direkte medejere (1/21) af 5 unikke ferieboliger på ovenstående destinationer. Boligerne er udelukkende ejet af de 21 familier i foreningen.

Pris pr. andel                               kr.    4.495.000,-
Mdl fællesudgift:                       kr.             5.950,-

Ferieboligerne i den nye Grande forening bliver i kvalitet og størrelser som boligerne i de tidligere 21-5 Grande foreninger.

Alle villaerne vil have egen pool og 4-5 soveværelser med faste sovepladser til 10 personer, dog vil der ikke være egen pool i chalet'et i Chamonix.

Boligerne vil alle have en god beliggenhed. I nogle områder er det vigtigt at være kystnær, andre steder er det by, aktiviteter eller andet, der er hovedtemaerne.
Alle boligerne skal leve op til vores skrappe krav om kvalitet, materialevalg, finish og udførelse.

Vi går meget op i beliggenhed, indretning og udtryk, og de fleste af vores boliger renoveres fra ende til anden, før vi er tilfredse på vores familiers vegne. Foreningen ender således med at have 5 håndplukkede og oftest nænsomt renoverede boliger med en stil, kvalitet og udtryk, som er blevet kendetegnet for 21-5 boliger.

Når foreningen bliver fuldtegnet og stiftet, skal I forvente at alle boliger er i brug indenfor 12-18 mdr.

Med 21-5 får I utrolig meget for pengene

 


Illustrationen viser at h
vis I bruger omkring 4,5 mio på jeres egen feriebolig, får I en feriebolig som forhåbentligt modsvarer jeres investering.

Hvis I i stedet vælger at købe en 21-5 feriebolig-del i den nye Grande for samme beløb, får I medejerskab af og råderet over 5 ferieboliger. 5 boliger der i gennemsnit koster næsten 19 mio (inkl. møblering, købeomkostninger, 21-5 mv.), altså 5 boliger der hver især koster mere 4 gange så meget som jeres investering.

Udgifterne ved at drive sin egen enkelte feriebolig er også noget højere, end det koster at være med i den nye Grande. Og så har vi slet ikke taget højde for al den tid administrationen af en enkelt feriebolig tager.

Hvis I gerne vil høre mere eller have yderligere materiale omkring denne forening, så udfyld nedenstående formular, og vi sender straks materiale til jer. I er naturligvis også altid velkomne til at ringe til os.

Vi glæder os til at stifte den nye Grande, og vi glæder os især til at finde og skabe nogle skønne ferieboliger til foreningens familier.

En 21-5 familie fortæller:

Jeg vil gerne modtage materiale om den nye Grande forening, når den åbner for tilgang


Kontakt os i 21-5, hvis du gerne vil vide mere

Skriv til info@21-5.dk eller ring på 70 26 11 55