Paris

Byernes by - her løber du aldrig tør for oplevelser.

Paris er et af de naturlige valg som destination til en ferielejlighed, mange elsker at tilbringe en forlænget weekend eller mere i byernes by.

Du bliver aldrig træt af at opleve noget nyt i Paris. Når du har set og oplevet de gængse seværdigheder, og har du tid, venter byen med oplevelser, som kan fylde et helt liv. Du kan ikke undgå at dykke ned i historien, da byen rummer så mange monumenter fra svundne tider, som automatisk får enhver til at kigge tilbage i tiden. På disse tidsrejser i den franske historie vender du naturligt ofte blikket mod dig selv, hvad lavede vi i Danmark på de givne tidspunkter? Indsigt i glimt af den franske historie, leder til indsigt i vores egen historie, som kan være en god kilde til forståelse og selvindsigt. Pas på, Paris kan sætte gang i mange følelser.

Stemningen i Paris bliver du aldrig træt af - de hyggelige caféer og romantiske omgivelser gør dine ferier til kærlighedens by helt fantastisk. Der er altid liv og glæde i gaden uanset, hvor du befinder dig i Paris. Byen kan være særligt charmerende, men som altid skal du være opmærksomme på de sproglige barrierer i Frankrig. De er ikke glade for at tale engelsk, og vil føle sig stødt, hvis du ikke først prøver dig ad på fransk.

”Rive Gauche” er varemærket for venstre side af Seinen (når man flyder ad floden i vandets retning – dvs. syd for Seinen), her finder vi latinerkvarteret - et traditionelt turistområde. Umiddelbart vil mange søge til dette område for at bo som turist, men det er ikke her, du oplever det mere autentiske og lokale franske Paris.

Det gør du mere i f.eks. Marais kvarteret, som vi er faldet pladask for. Marais ligger på den anden side af Seinen. Her bor de velstillede og chikke parisere, og her er nogle super hyggelige kvarterer med caféer og restauranter. Ferielejligheden skal ikke ligge i tredje baggård, der må gerne være noget kønt – eller gaden at kigge på, når du kigger ud ad vinduet. Det skal være i en rolig gade, ikke på en befærdet boulevard. Udtrykket kan skifte fra den ene gade til den anden, så vi vil gerne finde en ferielejlighed med en beliggenhed, hvor du kan gå lige ned på gaden - eller rundt om hjørnet - og finde café, restaurant og f.eks. en bager. Lejligheden skal ligge i en ejendom, som er i orden, og hvor der ikke forventes store udgifter til forbedringer de kommende år.

Tilbage til destinationer

Middelhavet

      

Storbyer

      

Mountain

    

Nordiske

          

Til salg:

Se her om der er forening åben for tilgang lige nu, som matcher jeres families drømme og behov

› Åbne ejerforeninger


Kontakt os i 21-5, hvis du gerne vil vide mere

Skriv til info@21-5.dk eller ring på 70 26 11 55