Roma

Rom er for alvor stedet, hvor du kan opleve historien i levende live!

Historien fornægter sig ikke, og Rom er valgt som destination til vores ferieboliger, eftersom livet og maden kan nydes i fulde drag i byens fantastiske omgivelser.

Her i den europæiske civilisations vugge ligger oplevelserne lige for. Mange steder i byen er der imponerende bygninger og ruiner, der vidner om Roms status som økonomisk og kulturelt centrum for Europa gennem de sidste 2.500 år. Historien bliver dagligt vakt til live, når romerne mødes på de smukke pladser, handler på markederne, og livet generelt folder sig ud i de snørklede gader. Et besøg til den fantastiske Skt. Peterskirke, det indtagende Colosseum og Foro Romano, at spise en is på Piazza di Spagna ved den Spanske Trappe, alt sammen åbner vi nu op for ved at købe en ferielejlighed i Rom.

Rom er en seværdig og smuk by både om dagen og aftenen – når mørket falder på, og monumenterne oplyses, så bliver Trasteveres små café-fyldte gader den perfekte kulisse for et livligt natteliv. Byen har altid tiltrukket store digtere, malere og forfattere deriblandt vores egen H.C. Andersen. Overalt støder man på mindesmærker fra antikken, renæssancen og barokken, hvorfor en ferielejlighed i hjertet af Rom er velegnet til den eventyrlysten.

Vores ferielejligheder i Rom er perfekt til dig, som er glad for at shoppe samt besøge caféer og restauranter. Faktisk er italienerne det folkefærd i verden, der bruger flest penge på tøj. Dette afspejles og kommer til udtryk især i det store udvalg af tøjforretninger i alle variationer; her findes de største designere side om side med lokale skræddere og skomagere. Monumenterne, gadelivet, de mange forretninger og et væld af restauranter, er alt sammen med til at gøre Rom til en by, som bør opleves af alle!

Butikkerne og restauranterne har åbent året rundt, og en storby som Rom er altid værd at tage til uanset årstid. I de kolde vintermåneder er det oplagt at tage et smut forbi ferielejligheden i Rom, hvor gennemsnitstemperaturen er en smule højere end i Danmark. Uanset præferencer så er Rom helt sikkert et sted, hvor der er plads til gode minder og oplevelser for hele familien.

Tilbage til destinationer

Middelhavet

    

Storbyer

      

Mountain

    

Nordiske

          

Til salg:

Se her om der er forening åben for tilgang lige nu, som matcher jeres families drømme og behov

› Åbne ejerforeninger


Kontakt os i 21-5, hvis du gerne vil vide mere

Skriv til info@21-5.dk eller ring på 70 26 11 55