Sydfrankrig

Vin, ost, solskin og Middelhavet nydes i Sydfrankrig.

Sydfrankrig er valgt som destination for vores ferieboliger, da området har så utroligt meget at byde på, og altid har været en meget populær destination.

Du løber aldrig tør for nye muligheder for oplevelser i Sydfrankrig. Området omkring Nice byder ikke alene på byen selv, men også på Cannes og ligger ikke længere fra Monaco, end du let kan køre dertil. Du kan vælge at dykke ned i historien, da området rummer meget historie, du kan holde solferie og slappe af - eller du kan shoppe i de mange spændende forretninger nær din feriebolig. De mange store og mindre madmarkeder taler til dig, som kan lide den franske kogekunst, da råvarerne er langt bedre, end hvad vi er vant til i Danmark.

På tidsrejser i den franske historie vender man naturligt ofte blikket mod sig selv, hvad lavede vi i Danmark på de givne tidspunkter? Indsigt i glimt af den franske historie leder til indsigt i vores egen historie, som kan være en god kilde til forståelse og selvindsigt. Tag dig i agt, Sydfrankrig kan sætte gang i mange følelser. Med en feriebolig i Sydfrankrig vil du kunne komme helt ind under huden på den franske kultur, når du rejser dertil år efter år. Om vinteren vil det ikke være helt så koldt som i Danmark, så du kan med fordel rejse til dit franske feriehus på de helt kolde vinterdage.

Sydfrankrig er det perfekte sted at have en feriebolig, eftersom du aldrig vil kede dig i det franske land. De romantiske byer, den skønne natur eller de kulinariske madoplevelser gør Sydfrankrig til en særlig destination for gode oplevelser og minder for livet.

Omgivelserne og det kulturrige folkefærd er særligt charmende, men du skal dog være opmærksom på den sproglige barriere, som udfordrer deres ære. I det omfang det er muligt, bør du altid begynde en dialog med en franskmand på fransk – uanset hvor ringe du er til sproget, for hvis de lokale får forståelsen af, at du PRØVER, er der langt større chance for, at du får en god behandling. Det drejer sig om ganske få velvalgte sætninger, så er du ovre langt de fleste potentielle problemer med uforskammede tjenere og ekspedienter.

Vi finder alle vores ferieboliger og feriehuse max. 2 timers kørsel fra Nice lufthavn.

Det vigtigste er beliggenheden, det skal både være praktisk og let at komme til feriehuset, men samtidig i smukke omgivelser.

Tilbage til destinationer

Middelhavet

      

Storbyer

      

Mountain

    

Nordiske

          

Til salg:

Se her om der er forening åben for tilgang lige nu, som matcher jeres families drømme og behov

› Åbne ejerforeninger


Kontakt os i 21-5, hvis du gerne vil vide mere

Skriv til info@21-5.dk eller ring på 70 26 11 55