Chamonix

Alpernes perle - både sommer og vinter er der pragtfuldt her.

Chamonix er den destination, som har den stejleste kurve på vi-kan-lide-det-bedre-og-bedre-for-hver-gang-vi-er-her skalaen. Chamonix kryber ganske enkelt langsomt under huden på én, og derfor er Chamonix blevet et af de foretrukne steder for vores ferieboliger.

Chamonix er en af verdens absolut bedste sommer/vinterdestinationer med uudtømmelige muligheder for udfoldelse hele året rundt. Byen er beliggende ved foden af Mont Blanc, i den nordvestlige del af de franske Alper og var vært for det første vinter-OL nogensinde, som blev afholdt i byen i 1924.

Dalen er omkring 15 km lang fra Les Houches i syd til Argentière i nord. Byen Chamonix ligger i midten, men hele dalen kaldes generelt Chamonix under ét. Her er 5 forskellige skiområder i dalen, hvoraf kun to er sammenhængende, hvilket gør, at du selv skal køre eller tage den gratis skibus til den til dagen valgte lift. Chamonix er det perfekte sted til en feriebolig, som du kan besøge hele året rundt.

I området ved din feriebolig i Chamonix finder du alle former for udfordringer til de øvede og noget af Europas bedste offpiste med bl.a. verdens længste offpiste tur – Vallée Blanche - på over 20 km med et fald på omkring 2.700 meter.  Turen kan i godt vejr nydes af almindelige skiløbere, men det anbefales, at du har en guide med. Der er også masser af skiløb på præparerede pister for de mindre øvede, Chamonix er et mekka for skiløbere på alle niveauer.

De færreste er klar over, at der rent faktisk er flere turister i byen om sommeren end om vinteren. Der er et hav af aktiviteter, som du kan tage dig til året rundt, hvorfor Chamonix er det perfekte sted at have en feriebolig.

Om sommeren er byen et mekka for klatrere, bjergvandrere, mountainbike entusiaster, paraglidere og mange andre glade udøvere af diverse former for aktiviteter. Byen er hele året fyldt med turister i teknisk tøj, og selvom du ikke udøver halsbrækkende sportsgrene, kan du vel godt se sådan ud.

Tilbage til destinationer

Middelhavet

      

Storbyer

      

Mountain

    

Nordiske

          

Til salg:

Se her om der er forening åben for tilgang lige nu, som matcher jeres families drømme og behov

› Åbne ejerforeninger


Kontakt os i 21-5, hvis du gerne vil vide mere

Skriv til info@21-5.dk eller ring på 70 26 11 55